top of page
Luz de la tarde

La nostra història

Tot va començar...

El nostre passat

​A principis de l'any 2016, la María somiava amb un projecte pedagògic que tingués com a fita acompanyar els processos naturals dels infants en un lloc de calma, on ells fossin els protagonistes del seu propi aprenentatge. Recolzada per la seva família, va decidir oferir com a espai la seva pròpia llar, i va ser llavors quan al setembre del mateix any va començar el seu camí com a Mare de dia de la mà de 4 famílies que buscaven un espai de respecte i amor per als seus petits. 
​​
A principis del curs 2017, la família va créixer acollint a la Lucía, guia Montessori, i es va constituir l'Associació Montessori Esplugues. Un grup de famílies amb el desig de créixer junts sota la filosofia Montessori.

Escola Montessori de 0 a 12 anys

El nostre futur

Ara Montessori Esplugues dirigeix un espai Montessori creat científicament per nens i nenes de 0 a 6 anys. Tanmateix, el nostre projecte és un projecte de vida i el nostre objectiu és poder oferir una escola dels 0 a 12 anys per tothom.

Dia a dia, gràcies a les comissions i les relacions de l'associació amb altres entitats, estem fent els passos necessaris per obtenir els ajuts i el finançament necessari per a una educació de qualitat, científica i respectuosa. També l'equip està treballant en la seva formació AMI de primària, assegurant així la qualitat i estabilitat del projecte. 

bottom of page