L'escoleta de la Vila (0-6 anys)

Quan es desenvolupa l'essència de l'ésser humà

83872913_502126100670335_400164771491344

L'Escoleta de la Vila és un projecte Montessori adreçat a famílies amb infants de 0 fins als 6 anys. Aquest projecte està creat per una comunitat d'aprenentatge, un grup petit de persones que treballem en conjunt per crear un concepte diferent d'escola. El projecte desenvolupa la seva activitat en tres espais diferenciats: L'Espai Terra (8 a 18 mesos), Espai Aire (18 mesos fins als 6 anys, actualment estem treballant per oferir continuïtat de 6 a 12 anys en un futur pròxim) i el Municipi (Parc Natural i jardins, biblioteca, comerços, etc.)

La nostra missió és proveir una ajuda en el desenvolupament natural de l'infant, propiciant un ambient psicològicament preparat i un acompanyament respectuós amb els processos interns i les tendències humanes de les persones en l'etapa infantil. La pedagogia Montessori entén i acompanya a l'ésser humà d'una manera holística i considera tots els aspectes del desenvolupament: físic, social, emocional, espiritual i intel·lectual.

Aquest projecte està adreçat a famílies que busquen una altra forma de fer, més arrelada amb el desenvolupament natural del nen i a la nena, un espai on el descobriment, la lliure elecció, la cooperació i el respecte siguin pilars fonamentals de l'aprenentatge.