L'escoleta Montessori (2-6 anys)

Quan es desenvolupa l'essència de l'ésser humà

A l'Escoleta Montessori Esplugues apropem la pedagogia Montessori a famílies amb infants de 2 fins als 6 anys, alhora que ajudem en la conciliació laboral i familiar. Aquest projecte està basat en el projecte de microescoles de barri anomenat Montessori Wildflower molt estès als Estats Units.  Aquest espai es troba al carrer Severo Ochoa 12 d'Esplugues de Llobregat, a prop del centre de la ciutat i dels seus meravellosos parcs. L'Espai es troba als baixos d'un edifici amb més de 180 m² amb un pati assolellat, tot disposat perquè els infants gaudeixin de la seva pròpia llar, un lloc on poden ser ells i elles mateixes i aprendre vivint.

La nostra missió és proveir una ajuda en el desenvolupament natural de l'infant, propiciant un ambient psicològicament preparat i un acompanyament respectuós amb els processos interns i les tendències humanes de les persones en l'etapa infantil. La pedagogia Montessori entén i acompanya a l'ésser humà d'una manera holística i considera tots els aspectes del desenvolupament: físic, social, emocional, espiritual i intel·lectual.

Aquest projecte està adreçat a famílies que busquen una altra forma de fer, més arrelada amb el desenvolupament natural del nen i a la nena, un espai on el descobriment, la lliure elecció, la cooperació i el respecte siguin pilars fonamentals de l'aprenentatge.

@2023 hecho por Charlotte. Creado con Wix.com